icon.png
Behandelingen

Ombré powder brows
Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen. Bij ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

MEER INFO

Brow Lamination
Brow Lift is eennieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen.

MEER INFO

Henna brows
Henna brows is een andere methode dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

MEER INFO

Lash lift
De Lash Lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers via een speciale techniek worden gekruld en zo meer volume krijgen. Je wimpers lijken langer met een resultaat van 6-9 weken.

MEER INFO

Lippigmentatie
De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven, uitdrukking van het gezicht, eten, zoenen, spreken. Daarom willen we dit niet alleen koesteren, maar ook zo mooi mogelijk maken! En dit kan met permanente lippigmentatie.

MEER INFO

Microneedling/dermapen
De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

MEER INFO

Wimperextensions
Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. De wimperextensions  zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating. De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijk set wimperextensions voel je niet zitten!

MEER INFO

ERVARINGEN

GGD VERGUNNING

Als je PMU (permanente make-up) laat zetten, dan wil je natuurlijk wel dat het netjes gebeurt. Contourlab heeft een GGD vergunning. Dit betekent dat de PMU salon heeft voldaan aan een strenge inspectie. Tijdens zo’n inspectie wordt er gecontroleerd of er volgens de richtlijnen van de GGD en LCHV (landelijke centrum voor hygiëne en veiligheid) wordt gewerkt. 

PMU salons met een vergunning staan landelijk geregistreerd! 
CONTOURLAB
Home
Behandelingen
Afspraak maken
Contact
Mijn bestellingen
Algemene voorwaarden en leveringsbeleid
 
KVK: 83497218
tel:06-18406823
Pastoorscheeperstraat 20
Valkenburg, 6325CJ
Stuur een WhatsApp